MODELUL 4S 
pentru a crea 
E-MAIL-URI DE IMPACT

ABC”-ul beneficiilor:

 

                                 ATRAGE  – destinatarul este dornic să-l citească până la capăt

                                 BRAND – te scoate din mulțime; creează/menține imaginea dorită

                                 CONVINGE – atunci când vrei să influențezi, să vinzi idei și produse

                                 COLABORARE – construiești, menții și dezvolți relațiile cu ceilalți

Am adunat experiența de peste 20 de ani de scris e-mail-uri în care am făcut mai toate greșelile posibile și am creat un model după care   mă ghidez și care este foarte eficient, simplu de reținut și de utilizat.

Modelul 4S este o alegere pe care te invit să o testezi.  Descarcă ebook gratuit de mai jos!                                                                                         Dan Irimia

DOWNLOAD GRATUIT

Descoperă cum să scrii ușor email-uri de impact prin care îți crești capacitatea de a convinge, îți dezvolți brand-ul personal și îți consolidezi relațiile.

Dan Irimia este un IDEAList care crede în dorința și capacitatea oamenilor de a se autodepăși, precum și în evoluția accelerată prin ghidare și suport.

Este pasionat de training și dezvoltare și îi place să lanseze provocari prin care ajută oamenii să se dezvolte și să își crească performanțele.

Dan este trainer, speaker, autor și antreprenor, dar mai ales este un om cu mare experiență pe care și-o adaptează permanent la lumea în care trăim.

De profesie economist, cu peste 5 ani de experiență în vânzări, peste 12 ani de experiență în training și cu peste 28 ani de experiență în conducerea oamenilor spre succes.

Peste 4.000 de persoane participante la cursuri care au beneficiat de idei valorose, structurate și foarte multe originale pentru că îi place să creeze și să inoveze.

A conceput foarte multe cursuri la sală și on-line.

Este pionierul introducerii pe piața de asigurări din România a sistemului de învățare ”blended learning” cu accent pe aplicarea învățării și a realizat conținutul a 12 cursuri e-learning moderne și interactive apreciate și utilizate de mii de persoane.

A conceput si pus in practică un sistem unic de carieră pentru agentii de vânzări prin care pregătirea se transformă in performanță, foarte apreciat și cu rezultate foarte bune.

Din cei peste 12 ani de experiență în training, timp de 7 ani a fost șeful departamentului de training într-o multinațională, apoi a mai colaborat cu una dintre firmele de top în training din România.

Dan este trainer autorizat ANC, licențiat în programul de coaching și inteligență emoțională POINTS OF YOU și a participat la nenumărate cursuri de perfecționare în management, vânzări, creativitate, inteligență emoțională etc.

Prima lui carte ”Fii Magicianul Vieții Tale! - O Metodă Inedită Pentru a-ți Construi Brandul Personal”, reprezintă un ghid practic excelent pentru cunoaștere de sine, brand și evoluție. Este cartea în care Dan a creat o metodă practică care pune bazele brandului personal.

Peste 90% dintre participanții la cursurile lui Dan spun, în esență următoarele:

“nu te plictisești”, “profesionist”, “totul interactiv”, “te inspiră”, “har”, “îi pasă”.

Copyright © 2020 Dan Irimia