Dar stai, cine este Dan Irimia?

Îmi place să ajut oamenii să iubească învățarea, ca mod de evoluție permanentă. Adică sunt antreprenor în educație și prin tot ceea ce facem aducem valoare în viața oamenilor și organizațiilor.

Îmi place să călătoresc, muzica mă inspiră și ador să dansez, iar unii spun chiar că am umor. Dar și mai mult iubesc să lansez provocări prin care să ajut oamenii să se dezvolte.

În ce cred? Cred în capacitatea oamenilor de a se autodepăși, precum și în educația ca proces pe parcursul vieții. Am convingerea că evoluția accelerată pe bază de ghidare și suport este una dintre cheile esențiale pentru succesul personal și profesional. Pentru mine trainingul reprezintă o rotiță importantă într-un angrenaj din care mai fac parte cursantul și mediul în care acesta își desfașoară activitatea după curs.

Sunt trainer, coach, speacker și antreprenor, dar mai mai presus sunt un om cu mare experiență pe care o evaluez și o adaptez continuu la timpul în care trăim. Sunt trainer autorizat ANC, licențiat POINTS OF YOU și preocupat de propria pregătire și dezvoltare.

Prima mea carte ”Fii Magicianul Vieții Tale! O Metodă Inedită pentru a-ți Construi Brandul Personal”, reprezintă un ghid excelent pentru cunoaștere de sine, brand și evoluție. Mai multe despre carte pe pagina CARTE

Viziune & idei despre TRAINING & EDUCAȚIE - Vezi alături un Extras din interviul de la CANAL 33 România - Televiziuna TA de business

Pe pagina de youtube ”Dan Irimia” găsești multe materiale care te pot ajuta în viață, carieră și business. Playlist-uri utile: EDUCAȚIE; INSPIRAȚIE; VÂNZĂRI; DIALOGURI pentru PASIUNI. ABONEAZĂ-TE ca să fii MOTIVAT pentru SUCCES!

Ce mă recomandă?

Pe lângă ”vocea și talentul meu” mă recomandă:
  • bucuria de a fi în contact cu oamenii
  • cei peste 28 de ani de conducere a unor echipe din diverse domenii, din care peste 5 ani de vânzări și peste 15 de training și dezvoltare a adulților
  • cele peste 850 de cursuri, seminarii și workshopuri susținute
  • cele peste 10.000 de ore de cursuri și workshop-uri
  • cursurile la sală concepute într-un mod proproiu, original și antrenant
  • cursurile e-learning concepute într-un format modern și interactiv
  • pasiunea cu care fac training, coaching și dezvoltare…
….dar mai ales mă recomandă ceea ce spune majoritatea oamenilor care au participat la cursurile mele.

DARUIRE

90%

AMBITIE

100%

NATURALETE

95%

Cum te vei simți la evenimentele mele?

Ești implicat 100% din timp, totul este interactiv, asezonat cu exerciții, aplicații practice și jocuri, secvențe video relevante pentru temă, glume și bancuri. În esenta, cei care au participat spun: „nu te plictisești”, „profesionist”, „totul interactiv”, ”motivant”, „te inspiră”, „har”, „îi pasă”. În plus aplic Regula nr. 6 (află regula de pe Idei Fun).