Dar stai, cine este Dan Irimia?

Îi place să călătorească, să asculte muzică și să danseze, iar unii spun chiar că are umor. Dar și mai mult îi place să lanseze provocări prin care ajută oamenii să se dezvolte.

În ce crede? Crede în capacitatea oamenilor de a se autodepăși, precum și în educația ca proces pe parcursul vieții. Pentru Dan trainingul reprezintă o rotiță importantă într-un angrenaj din care, în mod esențial, mai fac parte cursantul și mediul în care acesta își desfașoară activitatea după un curs.

Dan este trainer, coach, speacker și antreprenor, dar mai mai presus este un om cu mare experiență pe care și-o evaluează și adaptează continuu la timpul în care trăim. Dan este trainer autorizat ANC, licențiat POINTS OF YOU și preocupat de propria pregătire și dezvoltare.

Prima lui carte ”Fii Magicianul Vieții Tale! O Metodă Inedită pentru a-ți Construi Brandul Personal”, reprezintă un ghid excelent pentru cunoaștere de sine, brand și evoluție. Mai multe despre carte pe pagina CARTE

Viziune & idei despre TRAINING & EDUCAȚIE - Extras din interviul de la CANAL 33 România - Televiziuna TA de business

Ce mă recomandă?

Pe lângă ”vocea și talentul meu” mă recomandă:
  • bucuria de a fi în contact cu oamenii
  • cei peste 28 de ani de conducere a unor echipe din diverse domenii, din care peste 5 ani de vânzări și peste 10 de training și dezvoltare a adulților
  • cele peste 850 de cursuri, seminarii și workshopuri susținute
  • cei peste 3500 de participanți la cursurile mele
  • cursurile la sală concepute într-un mod proproiu, original și antrenant
  • cursurile e-learning concepute într-un format modern și interactiv
  • pasiunea cu care fac training, coaching și dezvoltare…
….dar mai ales mă recomandă ceea ce spune majoritatea oamenilor care au participat la cursurile mele.

DARUIRE

90%

AMBITIE

100%

NATURALETE

95%

Cum te vei simți la evenimentele mele?

Ești implicat 100% din timp, totul este interactiv, asezonat cu exerciții, aplicații practice și jocuri, secvențe video relevante pentru temă, glume și bancuri. În esenta, cei care au participat spun: „nu te plictisești”, „profesionist”, „totul interactiv”, ”motivant”, „te inspiră”, „har”, „îi pasă”. În plus aplic Regula nr. 6 (află regula de pe Idei Fun).