De ce IDEAL Training & Dezvoltare?

Probabil ai înțeles că IDEAL înseamnă Irimia Dan Engaging Adult Learning. Mai exact, în tot ce fac te implic pe tine. Să faci pentru a reține și a aplica. De aceea, acolo unde este nevoie de abilități facem workshop astfel încât să simți că ai dobândit acea abilitate sau ți-ai perfecționat-o. GARANȚIA - nu plătești tot dacă nu primești valoare.
Realizez cursurile și workshop-urile împreună cu cei cărora li se adresează. Suntem parteneri pentru a primi exact ce vrei. Astfel înveți ce vrei tu și nu ce cred eu. Eu te provoc, tu decizi. La cererea ta, IDEAL va realiza materiale sintetice - scrise, audio, video. Unele vor fi GRATIS.
Organizațiile și șefii nu doresc să ne pregătească pentru a le lua locul. Dacă vrei cu adevărat mai mult, fii autodidact, tintește sus și fii atent de la cine și ce înveți. IDEAL își asumă riscul că învățându-te asta s-ar putea să nu ne alegi uneori. Asta înseamnă că deja te-am ajutat.
Modul în care oamenii învață a devenit deja momentul în care au nevoie. IDEAL vrea să fie lângă tine când îți ”arde buza”. Decât să mergi la un curs când vrea și pentru că vrea șeful sau organizația (deși poate tu nu ai acea nevoie), mai eficient ar fi să mergi când, dacă și la ce trainer vrei tu. Atunci sigur îți va folosi. Sau poate faci cursul dorit de pe telefon – e-learning.

TENDINȚA

Oamenii tind să învețe CE, CÂND și UNDE vor ei. Dan Irimia vrea să-ți pună învățarea în buzunar.

Alegerile tale IDEALe

Viața este un maraton al alegerilor. Iată opțiunile IDEAL

PORTOFOLIU IDEAL

Include cursuri, seminarii și workshop-uri pentru Lideri și Manageri, Traineri, Vânzători, cursuri e-learning și pentru toți. Împreună cu partenerii mei îți oferim posibilități de dezvoltare și pentru alte domenii.

Vezi toate activitatile

GRATUIT

Anumite infografice, materiale, cursuri sau worhshop-uri sunt gratuite sau aproape gratuite.

Vezi aici cum ai acces

BLOG

Scriu ceea ce cred despre Trib (organizație, grup, familie), Vânzări, Lideri și Manageri, Dezvoltare și Training și Pentru toți. Ai putea începe citind articolul ”Peste Sub vs. Cu” .

Citește aici

EVENIMENTE

Organizăm evenimente în special pe baza solicitărilor voastre, transmise la rubrica SPUNEMI CE ÎȚI DOREȘTI.

Vezi toate evenimentele

IDei

Irimia Dan îți oferă IDei despre filme, cărți, site-uri utile. Ai posibilitatea să citești povești de success reale și să-ți spui propria poveste de succes, iar eu îți fac publicitate GRATUIT. Poți vedea poze și filmulețe educative și nu în ultimul rând îți ofer o pauză pentru a zâmbi (fun).

Vezi tot

CĂRȚI și ALTE MATERIALE

Aici găsești cărțile pe care le scriu (prima va veni curând), precum și alte materiale contracost.

SPUNE-MI CE TE INTERESEAZĂ!

Nu știu ce îți dorești, dar voi afla de la tine și voi fi bucuros să te ajut.