VREI SA FII SI TU AICI?

Ai o poveste personala de succes care ar putea sa-i inspire si pe altii? Formuleaz-o pe scurt, da-i un titlu si trimite-o pe adresa salut@danirimia.ro insotita de o poza.

“Calatoria nu este despre destinatie!”

Cum nu? Nu este despre a atinge ce-ti doresti? Nu este despre a avea? – Au fost primele cuvinte ce m-au debusolat si chiar infuriat… acum ceva timp! Pai nu d-aia muncesc? Sa am?

De-a lungul timpului, in functie de ceea ce cautam si vedeam ca si real in acel moment, am avut multi mentori. Si, intr-un astfel de moment, am descoperit doua lumi aparent separate, insa imbinate perfect: Wayne Dyer si sistemul Points of You – “Schimba felul in care te uiti la lume si lumea la care te uiti se schimba!” si “Schimbarea incepe abia atunci cand renunti la ceea ce stii despre tine ca esti sau nu esti!”

Crescuta corect si cuviincios, un copil si adolescent perfect adaptat si cuminte, m-am casatorit corect, am fost un suport corect in casnicie cat si in afacerile derulate, pana cand, intr-un mod absolut corect, m-am regasit intr-o situatie medicala total incorecta! Furie, soc si frica – ingredientele necesare schimbarii si, de aici, nasterea provocarii zilnice  – sa desfac ce inseamna “corect” pentru mine.

De atunci, tot inteleg, lectie cu lectie, pas cu pas, ca aceasta calatorie este despre cine alegi sa devii in viata ta, prin deciziile pe care le iei sau nu zi de zi. Am ales sa invat continuu, sa studiez informatii noi, sa ascult, sa fiu atenta, sa ma las ascultata, dar mai ales sa gresesc.

Iar directia primita, pana acum, a calatoriei mea este printre oameni si cu oameni, in acelasi timp dascal si elev, in rolurile de trainer, coach, manager, lider, atenta fiind la standardul de calitate si valoare personala a ceea ce ofer, a ceea ce permit in mediul meu si a ceea ce dau mai departe.

Astazi, sunt mandra si smerita, deci recunoscatoare pentru curajul de a-mi permite mie insami sa fiu eu si este invitatia pe care o fac oricarei persoane ce-mi traveseaza calatoria: devino TU!

“CRESTEM EXPERIMENTAND”

De ce antreprenor? Pentru că am învățat că atunci când nu te mai simți bine într-un loc e timpul să pleci.

Lucram într-o multinațională unde modul în care conducerea se ținea de promisiunile către angajați lăsa de dorit și așa am decis să fiu eu propriul meu stăpân. Am hotărât să-mi fac propria mea afacere, în care pot să-mi ofer ceea ce ca angajat nu aș fi reușit. În plus, m-am hotărât să lucrez pentru mine și nu pentru altii, să-mi creez contextul în care să fac în continuare ceea ce-mi plăcea, dar să nu mai depind de alții.

A fost o decizie grea și curajoasă pentru că plecam de la o siguranță financiară (chiar daca nu era mulțumitoare) la imprevizibil. Însă am știu că dacă ai dorință, viziune, perseverență, încredere și cunoștințe în domeniu, succesul vine negreșit.

Azi, când auzi Adrenalin Concept sau când vezi sigla, involuntar asociezi cu ADRIANA Chira. De ce se întâmplă asta? Pentru că Adrenalin Concept este parte din visul Adrianei. Da, e parte din mine, din evoluția mea, din gândirea mea și din ceea ce sunt eu. Din dorința de evoluție, din dorința de libertate și din dorința de a face exact ceea ce vreau mi-am asumat un nou început. Mi-am asumat o noua viață, o noua călătorie.

Deși pot spune că încă sunt la început de drum, văd și simt cum totul prinde contur, aud vorbindu-se despre mine, despre noi. Ce-și propune Adrenalin Concept sau Adriana Chira? Să sprijine cât mai mulți oameni și să susțină noi drumuri pentru cei care decid să-și trăiască visul. Ce si mai propune AC? Să ajungă un nume, un reper nu doar un brand.

”Creștem experimentând” este deviza noastră pentru că doar experimentând noi oportunități poți crește, poți evolua și poți obține ceea ce-ți dorești!