Comunicare & Influențare

“De multe ori, limba taie mai mult decat sabia”. Anton PANN

De ce Comunicare & Influențare?

Multi oameni vorbesc dar prea putini comunica cu adevarat.

Prin comunicare poti fi perceput drept un profesionist sau un amator, prin comunicare poti uni suflete sau dimpotriva poti rani profund, prin comunicare poti transmite iubire sau ura de moarte, prin comunicare poti fi un sarpe sau dimpotriva un OM.

Felul în care comunici, hainele în care îmbraci cuvintele reprezintă butonul de acord fin pentru ca ceea ce vrei să spui să ajungă la sufletul interlocutorului. Dar cati dintre noi stiu si aplica cu adevarat?

Influențarea este unul dintre rezultatele frecvente pe care le urmărim prin comunicare. Dar cum facem asta? Știm oare să comunicăm cu scopul de a influența? Cum facem diferența dintre influențare și manipulare?

Poti participa daca….

 • Vrei sa comunici eficient cu cei dragi
 • Îti doresti să colaborezi mai bine și să dezvolți relații mai strânse cu cei din jur
 • Vorbitul in public face parte din job-ul tau
 • Vrei ca mesajul tau sa fie convingator, vrei să influențezi oamenii să-ți urmeze ideile
 • Vrei să-ți crești abilitatea de a convinge în vânzări
 • Vrei să știi cum să te ferești de manipulare

Nu te inscrie daca esti una dintre persoanele care ar putea fi interesata, dar crezi ca stii tot si nu mai poti fi surprins.

BENEFICII: Noi nu iti vom oferi o diploma in care scrie ce ar trebui sa stii, dar primesti valoare care va fi apreciată de interlocutorii tăi și îți vei crește abilitatea de a influența cu integritate. Iti oferim:

 • Elemente esentiale de comunicare  (verbala, paraverbala, non-verbala, email, feedback, ascultare activă) – 1 zi
 • Persuasiune (capacitatea de a convinge, influență cu integritate) – 1 zi
 • Public speaking – 0,5 zile

CUSTOMIZARE: În funcție de nevoile beneficiarului cursul poate fi construit modular, respectiv poate cuprinde toate cele 3 structuri de mai sus sau pot fi efectuate doar una sau două structuri (Ex. Elemente esențiale de comunicare și Public speaking). Pentru cursuri ”in house”, cursul va fi adaptat la specificul domeniului respectiv în special pentru aplicațiile practice.

CADOURI:

 • Reducere de abonat pe site-ul danirimia.ro (10%)
 • Reduceri semnificative pentru participarea la cursurile si workshop-urile viitoare.

Durata: 2,5 zile; Participanti: 8 – 12 pers.

INVESTITIE: Oferta va fi comunicata celor interesati. Daca si tu esti interesat acceseaza butonul “Sunt interesat” si vei primi un email cu oferta de pret, reducerile si cadourile de care poti beneficia.

Tip activitate – curs. Lucrezi practic peste 80% din timp. Aplicăm metoda 70-20-10 pentru maximizarea gradului de interactivitate și a angajării participanților.

Desfasurare: se imbina aspectele practice-interactive (predominant) cu elemente video relevante, jocuri si glume. Invatam prin actiune si cu zambetul pe buze.

Pentru cursuri ”in house”, cursul va fi adaptat la specificul domeniului respectiv în special pentru aplicațiile practice.

Dan Irimia – “Nu conteaza pe cine ai in fata, conteaza pe cine ai alaturi”

Experienta: Cca. 10 ani de training, antreprenor si fondator al conceptului TRAINING IDEAL, fost sef departament training intr-o multinatională și autorul cărții „FII MAGICIANUL VIEȚII TALE!”

Competente si colaborari:

Trainer autorizat ANC, lector autorizat ISF, coach certificat si colaborator POINTS OF YOU

Alte elemente prinvind activitatea pot fi gasite pe prezentul site.

Ce spun clientii