IDEAL TRAINING PROGRAM (I.T.P.)

       Singurul PROGRAM COMPLET de formare și dezvoltarea a trainerilor profesioniști.  

    ***Poți urmări descrierea programului și printr-un video I.T.P. – VIDEO

“Spune-mi şi voi uita, arată-mi şi poate îmi voi aminti, implică-mă şi voi înţelege! (Confucius). Așadar este un program în care vei fi foarte implicat.

În lumea de azi, când în cca. 15 minute se genereaza aceeași cantitate de informație care se genera într-un an (pana in urma cu 4-5 ani) pentru a deveni un trainer autentic și profesionist ai nevoie de un shortcut pentru a câștiga timp învățând de la cei care au experimentat, au inovat și practică trainingul la un nivel ridicat și, mai ales, care au obținut rezultate importante.

Un trainer bun împărtășește informații utile și droguri motivaționale, un trainer foarte bun implică și ajută oamenii să-și descopere potențialul, un trainer extraordinar inspiră și creează un mediu de învățare și aplicare în practică. Poate că nu poți fi mereu extraordinar, dar dacă nu vrei să fii acolo și nu știi cum să ajungi, atunci nu evoluezi în acea directie.

Majoritatea trainerilor nu depășesc un nivel mediu în privința majorității tematicilor incluse în programul ITPTrainerii excepționali au succes tocmai pentru că și-au dezvoltat aceste abilități.

CINE poate participa?

Programul se adresează în special:

 • Oricui își dorește să devină trainer profesionist, capabil să conceapă și să livreze cursuri atractive, eficiente și inovatoare
 • Trainerilor cu anumită experiență și care vor să-și dezvolte anumite abilități pe care încă nu le-au exersat
 • Trainerilor cu experiență care doresc să treacă la nivelul următor și să descopere și alte metode, exerciții și modalități de implicare eficientă a cursanților
 • Super-trainerilor curioși să vadă cum stau cu I.T.P.-ul, vor să-și facă o radiografie la zi a modului în care concept și susțin cursuri
 • Managerilor/profesorilor care au ca responsabilitate pregătirea echipei/elevilor într-un mod cât mai dinamic și care să inspire la acțiune.

DE CE să participi?

Merită să participi la programul Ideal Training Program (ITP) pentru că acesta este UNIC în România întrucât:

 1. Este mai mult decât crezi, fiind singurul program complet de formare a trainerilor profesioniști constând din 6 module de pregătire combinată.
 2. Include elemente care nu se predau în altă parte, dar care sunt esențiale pentru un trainer excelent (vezi mai jos).
 3. Programul este customizat pe fiecare participant – tu îți creezi programul (ca un puzzle) și deții controlul în totalitate (vezi mai jos).
 4. Reprezintă o modalitate de a-ți face ITP-ul activității profesionale în training, pentru a vedea ce s-a uzat, ce are nevoie de schimbare în activitatea ta. Orice trainer responsabil are nevoie de un feedback, de un turnesol prin care să-și verifice din când în când nivelul profesional, dincolo de feedbackul participanților.
 5. Beneficiezi de suport pentru susținerea ulterioară a unui curs real.

CUM se diferențiază?

SĂ ȘTII, SĂ FACI ȘI SĂ FII – așa este UN TRAINER (FORMATOR) EXTRAORDINAR.

”IDEAL TRAINING PROGRAM (I.T.P.)” este diferit față de un curs clasic de formator din următoarele motive:

1.PARTICIPARE INDIVIDUALĂ – se desfășoară de regulă cu o singură persoană, iar eu mă concentrez exclusiv pe evoluția ta. Și nici nu mai contează ce spun ceilalți, nu ai nevoie să depășești bariera faptului că te văd și alții. Te pregătești într-un laborator al performanței alături de mine.

          Ai mai văzut programe de training cu un singur participant?

2. DIVERSITATEA ÎNVĂȚĂRII (Blended Learning) – se aplică mai multe forme de pregătire și dezvoltare astfel încât evoluția ta să fie mai eficientă și mai rapidă. Îmbinăm training online sau la sală (doar pentru strictul necesar), mentoring, coaching, consultanță, discuții libere, multe activități practice concrete, prezentări, demonstrații, exemple.

 Diversitatea metodelor împreună cu participarea individuală aduc o revoluție în domeniul trainingului. Așa cum amestecul de fructe este mai sănătos și mai gustos, tot astfel și combinarea învățării este mai productivă și mai plăcută.

Fiecare minut îți este dedicat și aplicăm toate metodele pentru ca la final tu șă știi, să faci și să fii un trainer extraordinar.

         Ai mai văzut așa ceva în general în training? Dar în special în cursurile de formator/trainer?

3. ALEGI CONȚINUTUL – Programul include 6 module recomandate pentru oricine vrea să devină trainer, dar poți alege să parcurgi doar modulele de care este interesat în dezvoltare, mai ales după ce primești rezultatul radiografiei ”Trainer & Training Profile”. Inclusiv în cadrul unui modul ales, poți să te antrenezi mai mult acolo unde dorești.

Tu ai controlul conținutului pentru că nu există un timp prestabilit pentru un subiect așa cum se întâmplă în cursurile clasice. Într-un curs clasic ți se arată (adesea doar ți se spune) și dacă ai reușit să înveți bine, dacă nu treaba ta. Aici ne asigurăm împreună că tu chiar știi să aplici fiecare element. Și nu, nu dăm teste.

         Nu există testare, există performanță practică realizată foarte bine. Ai mai văzut așa ceva?

4. VIAȚA TA, RITMUL TĂU, PROGRAMUL TĂU – vom stabili programul de comun acord așa încât să-ți fie foarte bine, în funcție de complexitatea activităților, ritmul tău de lucru și celelalte aspecte din viața ta. Pentru eficiență și pentru a nu ne stresa, durata zilnică nu va fi mai mică de 2 ore și nici mai mare de 5 ore.

În cursurile clasice ți se spune când începe seria și trebuie să urmezi un program prestabilit de trainer.

Aici eu, trainerul, depun efortul de a mă adapta la programul și nevoile tale. Ceva mai dificil pentru mine, dar mult mai facil pentru tine.

De ce? Pentru ca tu să fii concentrat și nu stresat. Cum ți se pare?

 5. EVOLUȚIE GARANTATĂ – Cum? Luăm toate elementele necesare pentru a fi un trainer extraordinar, vedem modele, le analizăm. Aplicăm toate principiile învățării la adulți și cele mai noi trenduri în training.

Apoi te antrenezi în realizarea fiecărui element în parte (toate tipurile de activități de la A la Z, până când îți ies foarte bine). Abia apoi realizezi un curs integral de 2 ore pe care-l finisezi până când strălucește, este inovator, experențial, aduce valoare și produce impact pozitiv în viața și performanța potențialilor cursanți.

În cursurile clasice nu faci așa ceva în primul rând pentru că în majoritatea nu există timpul necesar, ți se prezintă câte tipuri de activități, dar tu nu le lucrezi pe toate, ci foarte puține, faci o sesiune scurtă de curs de max 20 min, primești un feeeback și cam asta este.

         În programul ”I.T.P.” simți cum mușchii abilităților tale se extind. Ai mai auzit în piața cursurilor de formator un astfel de model?

NOTĂ: Dezavantaj – în  ”IDEAL TRAINING PROGRAM” ești implicat 100 % din timp, va curge ceva transpirație dar meriți efortul pentru ceea ce vei deveni – un trainer extraordinar.

         Ești gata să accepți provocarea?

Lucrez cu fiecare în parte și așa cum ai văzut locurile sunt reduse.

În CE constă programul? 

Îți recomand, ca înainte să citești conținutul detaliat, să vezi imaginea de ansamblu a structurii modulelor într-o video-prezentare succintă (1,5 min):

TRAINER & TRAINING PROFILE

Acesta este primul pas. TRAINER & TRAINING PROFILE (TTP) este un profil unic complet al trainerului și trainingului, o analiză aprofundată a punctelor tale forte. TTP este un soi de ITP (Inspecție Tehnică Periodică) la autoturisme, o radiografie complexă a întregii activități ca trainer, precum și a stării de sănptate a cursurilor tale.

Trainer & Training Profile este singurul instrument de acest fel din România.

BENEFIICILE tale dacă îți faci profilul TTP:

☑️ identifici multitudinea de aspecte în care ai nevoie să excelezi pentru a fi un trainer de top;

☑️ conștientizezi care sunt punctele tale forte și aspectele în care ai nevoie de dezvoltare în raport cu nevoile actuale ale oamenilor și organizațiilor;

☑️ primești rezultatele argumentate și propuneri de dezvoltare concrete;

☑️poți decide mai bine ce competențe și abilități să-ți dezvolți și dacă le poți găsi în modulele cursului ”Ideal Training Program”.

 CUM FUNCȚIONEAZĂ?

1️⃣   Completezi online profilul ”Trainer & Training Profile”.

2️⃣   Profilul este analizat, interpretat și argumentat de subsemnatul și de un alt trainer cu experiență importantă pentru a avea o opinie cât mai cuprinzătoare și relevantă pentru tine.

3️⃣    Primești toate datele, inclusiv răspunsurile tale, precum și interpretarea și recomandările dezvoltate pe trei direcții.

4️⃣   (opțional) Putem avea o întâlnire online în care să pui întrebări și să primești clarificări.

IMPORTANT: Îți garantăm confidențialitatea rezultatelor.

 CONȚINUTUL PROFILULUI TTP

Conținutul include mai multe secțiuni, cu peste 100 de întrebări, situații și exerciții scurte dezvoltate pe baza celor peste 15 ani de experiență, lecții și cunoștințe acumulate (inclusiv ca sef departament de training într-o corporație și consultant într-o companie de top specializată în training și consultanță).

Distinct, există și o secțiune realizată de David Simmonds care predă cursuri pe tema instruirii și dezvoltării la Universitatea Westminster (Londra).

”Trainer & Training Profile” se poate achiziționa și separat și faci ce dorești cu rezultatele. Cine achiziționează cel puțin unul dintre cele 6 module de mai jos, primește gratuit TTP. 

După parcugerea TTP, programul include 6 module flexibile la alegere.

Modul 1 – PREGĂTIRE & CREAȚIEUn curs excelent se vede din faza de pregătire

Întrebarea – cheie: Cum ai pregătit cursul ca să-ți spun ce impact va avea?

Scop: Ai un subiect pentru a concepe un curs, ce faci, de unde începi, cum știi că va produce impactul dorit? Se mai numește și teroarea foii albe de hârtie.

În acest modul vei dobândi claritatea necesară cu privire la fluxul de concepere și pregătire a unui curs, vei învăța și te vei antrena în conceperea fiecărui element din flux, vei ști să proiectezi singur cursuri de calitate ridicată, care atrag și produc impact garantat.

Ideea-cheie: Nu uita că vei livra doar CE și CUM ai pregătit.

Nu poți servi clientului ”Munk fish cu piept de rață si icre roșii” dacă ai pregătit ”Piept de pui la grătar cu cartofi prăjiți”. Tot așa nu poți livra un curs experențial, practic și cu implicarea cursanților 80% din timp, dacă ai pregătit cursul cu accent pe ce spui tu ca trainer.

FLUX (tematică):

1.FUNDAȚIA – baza de la care pleci în proiectarea oricărui training. Cele 7 elemente ale unei fundații solide. Dacă nu ai o bază solidă proiectarea cursului va fi o întâmplare.

2. CONCEPTUL (VIZIUNEA, METODA, PRINCIPIILE) – Pe baza fundației îți definești conceptul după care realizezi cursurile. Metoda pentru crearea a unor cursuri experențiale în care implicarea participanților poate ajunge la peste 80% din timp.

3. DOCUMENTE – Ce documente întocmești și cum te ajută.

4. PPT – Cum concepi un Power Point pentru curs eficient care să ajute și nu să încurce.

5. STRUCTURA (MIND-MAP) – Structura unui training experențial. Cum creezi concret fiecare bornă din conținutul cursului pentru a fi cât mai util, plăcut, practic și interactiv.

6. ACTIVITĂȚI – Cum creezi și cum folosești toate tipurile de activități practice. Înveți să concepi singur activități practice relevante pentru orice curs. Primești cca. 200 de activități practice, exerciții, studii de caz, jocuri etc.

7. MEDIU – Cum creezi un climat de învățare optim și cum planifici starea de bine și buna dispoziție pe timpul trainingului. Metode și activități concrete. Învățarea cu zâmbetul pe buze este cea mai serioasă formă de învățare.

8. TEHNOLOGIA & SURSE – Cum aplici tehnologia în instruire și o multitudine de surse utile în crearea cursului.

9. PROIECTUL – Crearea unui curs de 2 ore folosind toate elementele învățate și exersate anterior. Vei realiza conceptul până când iese la nivel foarte bun.

Primești și alte Tips & Tricks în activitatea de pregătire a unei sesiuni de training (ceea ce nu-ți spune nimeni).

Toate elementele din curs vor fi exersate, complet astfel încât la realizarea ultimului pas (PROIECTUL), vei pune cap la cap tot ceea ce deja ai exersat. Dezvolți fiecare abilitate și apoi intri în teren.

Recomandarea-cheie: Acolo un ”merge și așa”, nu merge. 

Acest concept este unic și după parcurgere vei ști că știi și îți vei dubla încrederea în tine ca trainer.

________________________________________________________________________________________________

Modul 2 – LIVRARE CU IMPACTDansul în care tu și cursanții plutiți în armonie.

Întrebarea – cheie: Cum faci ca livrarea să fie MEMORABILĂ și să producă IMPACT?

Scop: Vrei ca prezentarea cursului să fie memorabilă? Vrei ca participanții să fie motivați să aplice în practică ideile din curs? Vrei ca oamenii să își dorească să mai participe la cursurile tale?

Scopul acestui modul este de a învăța cum să conduci cursanții cu ușurință și grație spre rezultatele pe care și le doresc de la un curs. Iar pentru asta ai nevoie să-ți dezvolți abilitățile de prezentare prin care să captezi atenția și să determini oamenii să te urmeze ca într-un vals în care tu conduci cu ușurință cursanții spre satisfacția deplină a acestora.

Nu poți livra decât ceea ce ai pregătit în faza de concepție, dar modul în care livrezi poate strica un conținut foarte valoros sau poate ridica nivelul unui conținut slab.

Ideea-cheie: Nu orice discurs e curs.

TEMATICĂ:

1. PREGĂTIREA LIVRĂRII:

 • Harta vs. Teren : Cum verifici ce ai planificat cu ce urmează să livrezi.
 • Vorbește cu tine: Cel mai sincer dialog cu tine și cele mai grele 9 întrebări pe care să ți le adresezi.
 • Check-list: Cum întocmești și verifici lista cu materialele necesare cursului.
 • 3R: cea mai importantă activitate înainte de livrarea cursului

2.LIVRAREA EFECTIVĂ:̆:

 • Înainte: Cum faci pregătirea ta concretă pentru fiecare zi de curs și alte aspecte logistice și organizatorice necesare.
 • Introducere: Ce faci, ce spui și ce elemente ai nevoie să abordezi în prima parte a cursului.
 • Conținut:
  • Cum să-ți menții concentrarea și energia pe tot timpul cursului;
  • Cum captezi audiența, cum implici și cum creezi un climat de învățare optim;
  • Cum stabilești relații excelente cu participanții;
  • Modelul I.D.E.A.L. de acțiune și comportament al trainerului;
  • Cum îmbini cele 5 roluri esențiale ale trainerului;
  • Cum aplici Modelul lui Aristotel pentru a argumenta;
  • Cum să eviți comunicarea de cimitir;
  • Cum să meargă la suflet ceea ce le spui;
  • Folosirea poveștilor, PPT-ului, HO și celorlalte materiale;
  • Cum desfășori eficient activitățile practice (role-play, exerciții, jocuri etc)
  • Când și cum adresezi întrebări;
  • Cum energizezi grupul și cum menții starea de bine;
  • Ce să faci și ce să nu faci pe timpul unui curs;
  • Cum gestionezi eventualele conflicte sau situații dificile.
 • Încheiere: Recapitulare, plan de aplicare, recompense, discursul final inspirațional etc.

3.POST-LIVRARE:

 • Reflecție: Cum reflectezi la cursul livrat și cum evaluezi întreaga activitate?
 • Relație: Cum stabilești și menții relația cu participanții după curs?
 • Follow-up: Cum începi să organizezi primele acțiuni de follow-up aferente cursului?
 • Diverse: Alte activități necesare după caz (rapoarte de curs etc)

Recomandarea-cheie: Învață să ”dansezi” ca un star!

_______________________________________________________________________________________________

 Modul 3 – COMUNICĂ & INFLUENȚEAZĂComunici cu stil și influențezi eficient

Scop: Ca trainer ai nevoie să comunici excelent și să-i influențezi atât pe participanții la cursuri cât și pe manageri, colegi și potențiali clienți. Pentru asta te antrenezi să fii un comunicator grozav și un influencer excepțional.

TEMATICĂ:

 • Principiile persuasiunii aplicate în activitatea de training
 • Cum îți vinzi ”marfa” (cursurile) dacă ești trainer extern vs. trainer intern
 • Cum influențezi decidenții să adopte ideile tale de training
 • Cum comunici & influențezi eficient cursanții să aplice ideile tale
 • Cum comunici cu managerii locali pentru a te sprijini
 • Cum comunici & influențezi echipa de traineri interni (pentru traineri-manageri)
 • Elemente esențiale de comunicare (inclusiv feedback, email etc) adaptate la activitățile specifice

________________________________________________________________________________________________

 Modul 4 – Abilități PPT & VIDEO Vizualul trebuie să ajute nu să plictisească

Scop: Atunci când ții un curs și folosești Power-Point nu trebuie să scrii pe slide-uri tot ce vrei să spui, pentru asta ai creier. Vei învăța să concepi prezentări PPT eficiente care stimulează participanții și ajută la reținerea ideilor de bază.

TEMATICĂ:

 • Particularitățile prezentărilor în PPT în diferite situații (cursuri, status activități, bilanțuri, proiecte noi etc)
 • Realizarea practică a unei prezentări PPT
 • Realizarea cursurilor online și video. Particularități, documente, instrumente, metode, cum filmezi, cum editezi, programe de folosit etc.

_____________________________________________________________________________________________

 Modul 5 – TRAINER IDEALCe știu să facă doar 10% dintre traineri

Scop: Ce face un trainer vs. ce se așteaptă să facă un trainer. Ai conceput și ai livrat un curs excepțional, dar știi care este rezultatul în practică? Pentru asta îți dezvolți abilități necesare pentru creșterea gradului de aplicare în practică a informațiilor și abilităților livrate în cursuri.

TEMATICĂ:

 • Cum să creezi un climat de învățare & dezvoltare
 • Cum treci de la ”a ști” la ”cum aplici” chiar în curs
 • Cum concepi un training experențial
 • Cum stimulezi/sprijini aplicarea în practică a noțiunilor învățate
 • Cum te asiguri că trainingurile produc rezultate
 • Cum să faci un drebrief profesionist
 • Cum faci recapitulare într-un mod plăcut și eficient
 • Cum să realizezi follow-up eficient
 • Particularitățile cursurilor atunci când la final participanții trebuie să susțină un examen
 • Când și ce activități pot fi desfășurate de participanți pre-curs pentru a folosi timpul din sală pentru activități practice (metoda SBT)
 • Provocările trainerului în cadrul organizației și cum le depășești

________________________________________________________________________________________

Modul 6 – E- learningÎnvățarea tradițională este incompletă

Scop: Într-o lume tot mai dinamică oamenii vor să învețe la ”moment of need”, adică atunci când au nevoie. Oamenii vor să învețe când vor și unde vor. Vei ști să pui învățarea în buzunarul oamenilor.

TEMATICĂ:

 • Care sunt cursurile tip e-learning eficiente, plăcute și căutate de oameni
 • Când sunt utilizate eficient cursurile e-learning
 • Cele 12 beneficii ale cursurilor e-learning
 • Microlearning – un tip de e-learning
 • Cum se concepe un storyboard (concept, scenariu) pe baza căruia se realizează cursul e-learning.
 • Realizarea practică a unei secvențe dintr-un storyboard pentru un curs.

Detalii AICI: EXEMPLE DE CURSURI E-LEARNING

CE primești? 

Beneficiile sunt foarte valoroase, multe pe care nu le găsești în altă parte:

 • Experiența practică în training de peste 10 ani (inclusiv ca șef departament training într-o multinațională, consultant în compania nr.1 de training din România și în propria firmă). Îți ofer tot ce știu și am mai valoros în legătură cu trainingul.
 • Câștigi timp prețios în drumul pentru a dobândi abilitățile adecvate conceperii și livrării cursurilor la înalt nivel și vei evita greșeli fatale care să te îndepărteze de cursanți. Time is money.
 • Peste 100 de jocuri pentru training, energizere, povești și alte exerciții utile în training.
 • Link-urile unor site-uri, aplicații informatice (unele free) foarte utile în training.
 • Multe materiale, modele, video și surse de documentare/dezvoltare foarte utile și verificate în practică necesare construirii unor  cursuri dinamice și interactive (atât din țară cât și din surse externe).
 • Beneficiezi de suport pentru susținerea ulterioară a unui curs real după participarea la orice modul dar numai pentru temele din cadrul acelui modul. Beneficiezi de suport integral dacă ai participat cel puțin la modulele 1- 4.
 • Îți crești încrederea în propriile forțe și te vei diferenția în piața de training.
 • Vei putea contribui la reducerea costurilor organizației tale cu trainingul și la introducerea unor instrumente moderne și eficiente de pregătire.
 • Îți crești veniturile din activitatea de training.
 • Diplomă de participare pentru fiecare modul parcurs și Certificat de competență pentru întregul program (6 module).
 • Poți achiziționa cursul ”Comunicare & Influență” customizat pentru vânzări (cu toate materialele auxiliare care fac posibilă susținerea cursului (manualul trainerului, jocurile, exercitiile, PPT, video, etc) la preț foarte mic – pentru cei care au participat  la cel puțin 2 module.

Pentru cei care parcurg întregul program, la cerere pot beneficia de

 • Materiale și consultanță pentru organizarea și conducerea structurii de training dintr-o organizație.
 • Cum concepi o strategie de training, un plan de training, instrumente de conducere, planificare și analiză a activităților de training.
 • Posibilitatea de deveni trainer colaborator IDEAL pentru susținerea unor programe de pregătire.

 CUM se desfășoară?

 • Toate activitățile se desfășoară cu zâmbetul pe buze – excesul de seriozitate inhibă creativitatea și dezvoltarea.

CÂT costă investiția?

Costul are în vedere modul de desfășurare a activităților, nivelul pregătirii din prezent și modulele pe care le dorești.

 1. Stabilim împreună costul orientativ al investiției după prima întâlnire gratuită menționată mai jos. Apoi prețul final va fi stabilit după realizarea ”Inspecției Tehnice” și a modulelor pe care dorești să le parcurgi.
 1. GARANȚIE – 20% din tarif poate fi plătit la finalul fiecărui modul achiziționat numai dacă apreciezi că ai primit valoare.

DE CE de la Dan Irimia? 

Pentru a vedea motivele accesează butonul ”Trainer & Testimoniale” de mai sus (sub poză), precum și video de prezentare de la începutul acestei pagini.

CE FACI dacă ești interesat?

Dacă vrei să afli mai multe nu ai ce pierde, apasă butonul SUNT INTERESAT din partea de sus a paginii și te voi contacta pentru a stabili prima întâlnire (face-to-face sau on-line) GRATUITĂ în care să:

 • ­înțelegi mai bine dacă acest program este și pentru tine (ce anume)
 • ­obții o imagine clară cu privire la program
 • ­primești câteva idei gratis și îți răspund la întrebări 

Primele 10 persoane care mă contactează beneficiază și de o surpriză foarte plăcută.

O întâlnire nu te obligă cu nimic, dar poți decide în cunoștință de cauză dacă și când începi programul sau un modul care te interesează. În plus câștigi surpriza. Un trainer este curios să descopere; fii și tu!

Vrei să devii un TRAINER de TOP, care folosește metode inovative și produce un impact garantat?

Vino la IDEAL TRAINING PROGRAM!

 ”Nu contează pe cine ai în față, contează pe cine ai alături.”

Tu pe cine ai alături în devenirea ta ca trainer profesionist?

Fii un trainer cu HAR!

Tip activitate: discuții libere, workshop, mentorig, coanching, consultanță, activități la sală (când este cazul) și on-line. Lucrezi practic peste 85% din timp.

Opțiuni: Programul poate fi livrat și in-house pentru trainerii interni ai unei organizații (sau alte persoane interesate). În acest caz programul va fi customizat la specific.

Logistica: laptop

        ”Nu contează pe cine ai în față, contează pe cine ai alături.”

Tu pe cine ai alături în devenirea ta ca trainer profesionist?

DE CE de la Dan Irimia? 

 • Cred în dorința și în capacitatea oamenilor de a se autodepăși, precum și în evoluția accelerată prin ghidare și ajutor.
 • Astăzi contează tot mai mult de la cine înveți. În training/educație dacă motivul principal îl reprezintă banii, calitatea este cu siguranță afectată. Miza mea principală este aceea de a putea crește traineri pasionați și care fac lucrurile cu profesionalism. Îmi doresc să pot spune ”Este un trainer la a cărei evoluție am avut plăcerea să contribui”. 
 • Am ce oferi și sunt bucuros să dăruiesc. Realizările ca trainer și experiența bogată în training (peste 10 ani), inclusiv ca șef departament training într-o multinațională, consultant în cadrul companiei nr.1 în training din România, precum și în propria firmă.
 • Pentru că, așa cum spune majoritatea participanților la cursurile mele „nu te plictisești”, „profesionist”, „totul interactiv”, ”motivant”, „te inspiră”, „har”, „îi pasă”.

Mai multe despre trainer, inclusiv materiale video găsești pe acest SITE și pe linkedin (accesibil direct din site).

Ce spun participanții: TESTIMONIALE

Despre training in interviul de la CANAL 33 Romania – Televiziuna TA de business: Despre Training și Educatie

4 METODE pentru a realiza cursuri experențiale: Drog Motivațional vs. Abilități, 

Ce spun clientii